MMM-Blogi

torstai, 23 maaliskuu 2017 10:41

Esittelemme uusia vientimarkkinoita Marketing Mill -kategoriassa

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Aloitamme blogissamme teemoittaisen julkaisusarjan, jossa keskitymme suomalaisten tuotteiden vientimahdollisuuksiin ostajan ja maahantuojan näkökulmasta katsottuna. Tarkoitus on kertoa, miten Suomi nähdään niin tukkuostajan kuin loppuasiakkaankin silmin ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota erottuakseen kilpailijoista ja voidakseen tuottaa loppuasiakkaalle mahdollisimman paljon arvoa. 

Keskitymme artikkeleissa alueisiin, jotka eivät ole vielä kovin tunnettuja vientikohteita, mutta joissa näemme potentiaalia tulevaisuutta ajatellen. Potentiaalia voi olla sekä vientiä että tuontia ajatellen, mutta näihin alueisiin liittyy myös yleensä epävarmuustekijöitä. Paikallistuntemus luotettavien kontaktien löytämiseksi onkin ensiarvoisen tärkeää.

Artikkelimme perustuvat aina paikalliseen asiantuntemukseen ja ne ovat kohdemaassa tai -alueella asuvan asiantuntijan kirjoittamia. Tästä syystä ne ovat myös englannin kielisiä. Me teemme artikkeleihin vain tyylillistä stilisointia, sisältö on asiantuntijan tuottamaa. Artikkeleita on tarkoitus julkaista 2-4  kappaletta vuodessa.

Aloitamme sarjan suomalaisten puutuotteiden vientimahdollisuuksista läntisten Balkanin maiden alueelle, erityisesti Albaniaan. Albania on EU:n jäsenehdokas ja vaikka olot ovat monilta osin haastavat, myös kehitystä tapahtuu. Asiantuntijana ja oppaanamme toimii Minire Vako Tiranasta, Albaniasta. Minire on toiminut kansainvälisen kaupan tehtävissä Albanialaisessa elintarvikkeiden tuontiyrityksessä ja toimii nykyisin yrityskonsulttina. Miniren yhteystiedot löytyvät hänen esittelystään toisaalla tässä blogissa.

Sarjamme ensimmäisessä osassa esittelemme asiantuntijamme Miniren ja seuraavassa artikkelissa kohteena olevan markkina-alueen tarkemmin, erityisesti puutuotteiden viennin kannalta. Arrtikkelit julkaistaan englannin kielisinä, mutta teemme lyhyen suomenkielisen tiivistelmän kunkin arikkelin loppuun. Annamme mielellämme lisätietoja.

Jos olet kansainvälisen kaupan tuntija ja haluat jakaa kokemuksiasi ja edistää kaupankäyntiä Suomen ja nykyisen tai entisen asuinmaasi välillä, otamme mielellämme vastaan artikkeleita arvioitavaksi ja julkaistavaksi tässä kategoriassa. Ota yhteyttä:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Terveisin

- MMM-tiimisi

Luettu 915 kertaa Viimeksi muutettu perjantai, 03 marraskuu 2017 18:26
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Introduction of our author: Minire Vako »

Jätä kommentti

Kirjoita kommenttisi ja täytä myös muut pakolliset tiedot (kentät merkitty tähdellä*). HTML-koodi ei ole sallittu.

Kategoriat

Tilaa tästä uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat artikkelit ja muuta hyödyllistä tietoa suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje julkaistaan noin kolme kertaa vuodessa. Voit halutessasi lopettaa tilauksen koska vain.
Hyväksyn Ehdot ja säännöt

# Top 10 luetuimmat

© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.