MMM-Blogi

lauantai, 24 marraskuu 2018 19:43

ccInvoices suomeksi: näin asennat kielitiedostot

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Marraskuun lopulla julkaistun viimeisimmän ccInvoices-päivityksen jälkeen suomenkieliset kielitiedostot saattavat olla kateissa ja ohjelman valikot ja muut toiminnot näkyvät englannin kielellä. Suomeksi käännetyt lomakepohjat, kuten laskulomake, maksumuistutus ja automaattisesti lähetettävä sähköpostiviesti asiakkaalle toimivat suomeksi kuten ennenkin. Lue artikkelistamme lisää, miten voit saada laskutusohjelman taas suomenkieliseksi.  

Meiltä saat tarvittaessa kielitiedostot vanhojen tilalle, mikäli ne pääsivät katoamaan päivityksen (24.11.18) yhteydessä. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin lähetämme tiedostot. 

Tiedostojen asennus palvelimelle: Asennettavai kielitiedostoja on kaikkiaan neljä. Huomattakoon,  että tiedostoista kaksi on saman nimisiä, mutta niiden sisältö ja asennuskansio on eri. Asennusvaiheessa näistä toisen tiedoston voi joutua nimeämään väliaikaisesti uudelleen, jotta ne pysyvät erillään.

Tiedostot sijaitsevat palvelimella kahdessa eri kansiossa ja sijainnissa:

  • administrator > components > com_ccinvoices > language > kansio fi-FI; se todennäköisesti puuttuu (sisältö: 3 tiedostoa)
  • components > com_ccinvoices > language >kansio fi-FI; se todennäköisesti puuttuu (sisältö: 1 tiedosto)

Pienehköt käännökset Joomla!-järjestelmässä on helppo tehdä ns. ylikirjoituksian, mutta koko sovelluksen kääntäminen kannattaa aina tehdä kääntämällä varsinaiset kielitiedostot.

Päivitämme artikkelia lisää, mikäli ongelma jatkuu eikä korjaavaa päivitysversiota ole tulossa. Jos mahdollista, kannattaa kuitenkin odottaa pari päivää mahdollista uutta päivitystä, joka sisältää myös suomen kielen.

Terveisin, MMM-tiimisi

 

Luettu 1791 kertaa Viimeksi muutettu sunnuntai, 25 marraskuu 2018 20:35

Jätä kommentti

Kirjoita kommenttisi ja täytä myös muut pakolliset tiedot (kentät merkitty tähdellä*). HTML-koodi ei ole sallittu.

Kategoriat

Tilaa tästä uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat artikkelit ja muuta hyödyllistä tietoa suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje julkaistaan noin kolme kertaa vuodessa. Voit halutessasi lopettaa tilauksen koska vain.
Hyväksyn Ehdot ja säännöt

# Top 10 luetuimmat

© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.