MILL SHOP - Osta viestintäpalveluja verkosta

Mainoksia kotisivuille, someen ja printtiin löydät täältä

Oivaltavat mainokset vangitsevat katseen ja houkuttelevat lukemaan lisää ja kiinnostumaan palveluistasi! Mainoksia tarvitaan verkkosivuilla, somessa ja perinteisesti painettuina, julkaisuina tai tarroina. Tästä kategoriasta löydät tuotteita ja palveluita webbisivujen bannereista ja esitteistä aina kohdennettuihin kampanjoihin.

297.60 EUR

Tarvitsetteko ketterää, monipuolista, mutta edullista kampanjaa tapahtumanne mainostamiseen? Oletteko vaikkapa osallistumassa messuille tai järjestämässä tempausta uusien asiakkaiden hankkimiseksi ja haluatte levittää tietoa tulevasta tapahtumastanne? Kampanja-Xs on silloin sopiva palvelu.

Palveluun sisältyy seuraavat toimenpiteet:

  • A4 kokoisen selkeälinjaisen nelivärimainoksen suunnittelu tapahtumastanne. Mainoksesta voi ottaa paperiprinttejä ja tiedostoa voidaan lähettää esim. sähköpostitse.
  • Mainoksen pohjalta mukautettu kuva julkaistavaksi facebook-sivuillanne ja www-sivuillanne. Voitte jakaa kuvaa haluamissanne sosiaalisen median kanavissa.
  • Uutiskirje MailChimp-uutiskirjesovelluksella lähetettynä. Kirjeen ilme ja teksti laaditaan nelivärimainosta mukaillen.

Kuvat ja viestin sisältö tulevat asiakkaalta. Muokkaamme mainokseen valittavaa kuvaa tarkoitukseen sopivaksi ja voimme lisätä siihen tekstiä niin että siitä saadaan tyylikäs ja myyvä. Lähetämme tilaajalle työn kuluessa nähtäväksi luonnoksia, joista voi antaa palautetta. Jos sopivia kuvia ei ole valmiina saatavilla, suosittelemme avuksi Kuvauskäynti-palveluamme.

Uutiskirjeen lähettämiseksi tarvitaan lista asiakkaidenne ja yhteistyökumppaneidenne sähköpostiosoitteista esim. excel-tiedostona. Lisäksi organisaatiollanne tulee olla MailChimp-tili. Jos sitä ei ole, voimme luoda käyttäjätilin puolestanne edullisesti. Jos teillä on meidän tekemät www-sivut ja AcyMail-uutiskirjesovellus asennettuna, käytämme ensi sijassa sitä uutiskirjeen lähetykseen.

Tilauksen yhteydessä saatte pankkisiirtolaskun, jonka oletusmaksuehto on 14 pv. Yleensä kuitenkin sovimme, että maksuehto on 14 pv kampanjan toteutuksesta. Kysy lisää: info@mymarketingimill.com.

149.00 EUR

Hyvän ja toimivan mainoksen ei tarvitse maksaa maltaita. Printtimainos-palvelumme vastaa tarpeeseen, kun tarvitaan tyylikäs ja hyvälaatuinen mainos edullisesti. 

Palvelu sisältää selkeän ja laadukkaan printattavan mainoksen suunnittelun, jota voidaan käyttää flyerina, pop-up-ständillä yrityksen kampanjoissa tai jakaa se postilaatikoihin. Printti voi olla kooltaan A6-A4. Valmis työ toimitetaan sovitussa tiedostomuodossa tai voitte tilata myös valmiit printit. Voimme myös järjestää puolestanne valmiin printin jakelun asiakkaille (laskutetaan erikseen).

Perustuotteeseen sisältyy 3 tuntia työtä, joka jakautuu graafiseen suunnitteluun, sisällön suunnitteluun ja yhteydenpitoon. Oletuksena on, että yrityksellänne on jo olemassa jotain sellaista graafista tai kuvamateriaalia, jota voidaan käyttää suunnittelun tukena. Lopputulos toimitetaan sovitussa tiedostomuodossa tai valintanne mukaan myös printteinä.

Jos työn tekeminen on vaatii yli 3 tuntia, voit tilata lisätunteja tältä tuotekortilta lisävalinnoista. Ole yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä, niin varmistamme etukäteen tarvittavan tuntimäärän. Sen jälkeen voit tehdä tilauksen ja saat sähköpostiisi laskun, jonka maksat sopimiemme maksuehtojen mukaan.

89.00 EUR

Visuaalisesti näyttävät ja oivaltavat kuvat herättävät mielenkiinnon, jäävät mieleen ja tukevat tehokkaasti haluamaasi viestiä. Kuvat ovat markkinoinnissa erittäin tehokkaita viestinnän välineitä, sen lisäksi että ne elävöittävät sivustoa ja tekevät siitä kiinnostavan.

Hyvätkään kameralla otetut kuvat ovat harvoin sellaisenaan hyviä mainoskuvia, vaan ne tarvitsevat muokkausta. Peruseditoinnin lisäksi voidaan esimerkiksi irrottaa pääkohde taustasta, jotta se erottuu paremmin, tai kuvaan voidaan lisätä tekstiä, symboleita tai animoituja elementtejä korostamaan ja tukemaan tekstisisältöä.

Voit tilata meiltä palvelua tämän tuotekortin kautta. Ole meihin yhteydessä ennen tilauksen tekoa, niin keskustelemme kuvien käyttötarkoituksesta ja muista toiveistanne ja saamme tuntimäärän kerralla kohdalleen.

Perustuotteen hinta sisältää 1 h kuvankäsittelytyötä ja yhteydenpitoa. Huomathan myös, että lisätunnit ovat edullisempia kuin ensimmäinen työtunti.

Työ laskutetaan jälkikäteen normaalilla laskulla (pdf). Maksuehto on 14 pv netto laskun päiväyksestä.

Omat tilaukseni

Sinulla ei ole vielä tilauksia

Kysy lisätietoa:

Tästä voit kysyä helposti lisätietoa. Emme tallenna yhteystietoa mihinkään rekisteriin.

© 2018 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.
Lisätietoa Ok, hyväksyn