Mill Shop - valitse täältä sopivat palvelut

Verkkosivustot ja face-profiili yrityksellesi - tästä kategoriasta löydät sopivat tuotteet

Tilaa kotisivut ja ylläpito helposti tästä

Tilaa tästä helposti ja turvallisesti yrityksellesi uudet kotisivut tai uudista vanhat. Tästä kategoriasta löydät myös palvelut sivuston ylläpitoon ja siirtoon. Olemme sinuun yhteydessä ennen työn aloitusta ja varmistamme vielä palvelun sopivuuden.

119.04 EUR

Haluatko ottaa käyttöön yritysnimesi mukaiset sähköpostit, mutta et ehkä aivan vielä tarvitse kotisivuja? Saat kätevästi hoidettua tämän Domain-Startti -palvelumme kautta ja samalla domainin rekisteröityä.

Kun domain on rekisteröity yrityksellesi, kukaan muu ei nappaa sitä nenäsi edestä. Voit julkaista kotisivut silloin kun se parhaiten sopii, täysin varusteltu palvelintila on valmiina odottamassa.

Domain-Startin hintaan sisältyy:

 • Yhden yksilöllisen verkkotunnuksen eli domainin rekisteröinti valintasi mukaan joko .fi, .com, .org tai .net -päätteellä.
 • Kaksi domainin mukaista sähköpostitiliä (esim. muotoa etunimi.sukunimi(at)yrityksesi.fi)  Suomen Hostingpalvelu Oy:n palvelimella.
 • Etukäteen maksettuna vuoden sopimus palvelintilasta kotisivuille ja sähköpostille.

Tarkempia teknisiä tietoja palvelintilasta ja palvelimen ominaisuuksista löydät blogistamme.

Suomen markkinoilla toimivalle yritykselle yleensä paras ja selkein ratkaisu on .fi -pääte (www.yritys.fi). Domainia rekisteröitäessä kannattaa harkita saman yritysnimen rekisteröimistä myös muilla yleisillä päätteillä (.com, .org, .net, jolloin brändisi on paremmin suojassa. Myös ääkköset ovat nykyisin rekisteröitävissä.

Domain voidaan rekisteröidä myös muilla kuin tämän paketin hintaan sisältyvillä päätteillä, valikoima on laaja. Tällöin yli 15€ oleva rekisteröintikustannus veloitetaan tämän pakettihinnan päälle.

Voit selailla vapaita domain-nimiä Suomen Hostingpalvelu Oy:n sivuilla.

Huomaa: jos tilaat meiltä WWW-Startti -paketin, et tarvitse tätä pakettia. Veloitamme tällöin ainoastaan domainin rekisteröintimaksun WWW-Startin laskutuksen yhteydessä. 

799.00 EUR
483.60 EUR

Tilaa nyt - hinta nousee pian! WWW-Startti on vaivaton ja edullinen tapa saada tyylikkäät ja valmiit kotisivut yritykselle. Tuote on suunniteltu parhaaksi ratkaisuksi uutta sivustoa tarvitsevalle, esimerkiksi yrityksen perustamisen yhteydessä. 

Kotisivut rakennetaan uusimmalla tekniikalla käyttäen Joomla!-julkaisujärjestelmää, mikä takaa monipuoliset laajennusmahdollisuudet myöhemmin. Sivustoa voidaan lisätilauksella laajentaa vaikkapa verkkokaupalla, uutiskirje-sovelluksella, laskutusohjelmalla, varauskalenterilla jne.  Sivusto skaalautuu automaattisesti eri kokoisiin näyttöihin, niin puhelimella, tabletilla kuin pöytäkoneellakin käytettäessä.

WWW-Starttiin sisältyy:

 • Sivuston alustana Joomla!-julkaisujärjestelmä, uusin versio
 • SSL-suojaus (näkyy osoiterivillä https:// -alkuna)
 • Ulkoasun ja sisällön suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa
 • 1-5 sivua, vaihtuva diaesitys etusivulle (haluttaessa), sivuille 1-2 kuvaa ja tekstiä
 • Vuoden ylläpito palvelimella, 1 Gt levytilaa, kaksi sähköpostitiliä domaininne mukaisesti
 • Akeeba backup -varmuuskopiointisovelluksen asennus ja varmuuskopiointi tarvittaessa
 • Muut erikseen asennettavat laajennusosat (esim. SP Pagebuilder Pro) sovitaan tarpeen mukaan.
 • Joomla!-järjestelmän ja asennettujen laajennusosien päivitykset ensimmäinsen vuoden ajan
 • Suomen Hostingpalvelu Oy vastaa palvelimen toimivuudesta ja turvallisuudesta 

Lisävalinnat

Jos tarvitset enemmän levytilaa tai sähköposteja, voit valita laajemman paketin Tuotevaihtoehdot - Palvelintila ja sähköpostit -valikosta. Näet tekniset tiedot eri ylläpitopaketeista Suomen Hostingpalvelun sivuilta täältä

Voit myös valita Lisävalinnat-valikosta  domainin rekisteröinnin (ei sisälly perushintaan) tai sen siirron, jos domainisi on jonkun muun palveluntarjoajan palvelimella. Voi myös valita sähköpostitilien siirron, jos se on tarpeen. 

Sivuston kielivalinnoissa oletuskielenä on suomi ja valinnaisina lisäkielinä ruotsi ja englanti. Jos haluat muunlaista ratkaisua, ota yhteyttä. Huomaa, käännöstyö ei sisälly hintaan. Asiakas toimittaa tarvittavat käännökset tai me voimme tilata käännöstyön asiakkaan puolesta.

Voit myös valita yhden tai useamman laajennusosan asennuksen WWW-Startin toimituksen yhteydessä. Tällöin laajennusosa on valmiiksi asennettuna sivustolle, mikä nopeuttaa myöhempää käyttöönottoa. Laajennusosan käyttöönotto myöhemmin vaatii vielä sivustokohtaisesti sovittavia lisätöitä, jotta asetukset saadaan yrityksellenne sopiviksi.  

Palvelu laskutetaan, kun sivusto on valmis, mutta voimme edellyttää ennakkomaksua ennen palvelintilan varaamista. Valitse tilauksen yhteydessä maksutavaksi 'pankkisiirto', niin saat maksuohjeet, joiden mukaan voit maksaa laskun.

Lue myös blogiartikkelimme WWW-Startilla edullisimmin alkuun. Kysy lisää: info@mymarketingmill.com.

1,299.00 EUR
892.80 EUR

Toimi nyt - hinta nousee pian! WWW-Yritys on pienyrityksen kotisivujen uudistamiseen tarkoitettu kokonaispaketti. Jos kotisivujenne ilme ollut jo pitkään sama ja myös sivuston tekniikka on päivittämisen tarpeessa, WWW-Yritys on oikea ratkaisu. Saatte kerralla tyylikkäät, uudenaikaiset ja yritysilmeenne mukaiset kotisivut, jotka ovat luonnollisesti responsiiviset eli eri kokoisille näytöille automaattisesti skaalautuvat.

Käytämme kotisivujen alustana suosittua ja luotettavaa Joomla!-julkaisujärjestelmää, mikä mahdollistaa laajankin sivuston tehokkaan rakentamisen, helpon päivittävyyden, hyvän tuen ja monipuoliset laajennusmahdollisuudet. Valmiita sivupohjia ja laajennusosia on käytettävissä tuhansittain, jolloin sivustolle on helppo myöhemmin rakentaa erilaisia toiminnallisuuksia vaikkapa uutiskirjeestä verkkokauppaan tai ajopäiväkirjasta blogiin.

Sivustoa uudistettaessa kartoitamme kanssanne yrityksenne liiketoiminnalliset tavoitteet, jotta pystymme vastaamaan kysymyksiin: Mitä tuloksia kotisivuilla halutaan saada aikaan? Mikä on kotisivujenne rooli osana markkinointianne? Lisäksi kartoitamme nykyisen yritysilmeenne ja bränditavoitteenne: miltä haluatte näyttää asiakkaidenne mielissä? 

Pääsivujen osalta pyrimme haluttaessa toteuttamaan saman valikkorakenteen kuin vanhoissa sivuissanne, mutta otamme huomioon myös uudet tarpeenne. Näin sekä asiakkaat ja hakukoneet löytävät tutut sisällöt kuten ennenkin, mutta asiakkaanne yllättyvät positiivisesti myös uudesta ja kiinnostavasta sisällöstä sivuillanne. Toisaalta myös uudelleenohjauksia on helppo tehdä, vaikka sivuston rakenne muuttuisikin.

Sivusto rakennetaan joko uusimmalla SP Pagebuilder Pro -työkalulla tai vaihtoehtoisesti käyttäen Gantry-sivupohjaa. SP Pagebuilderissa on kymmeniä valmiita sivustolle asennettavia lisäosia (ns. add on's), joista valitsemme sopivimmat.  Sivustolle voidaan tehdä jopa kuusi erillistä sivua (valikkonimikettä). WWW-yritys -pakettia voidaan myös laajentaa erikseen tilattavilla lisäosilla.

Hintaa sisältyy sivustolla julkaistavien, asiakkaan toimittamien kuvien peruseditointi sekä tekstiluonnosten editointi, jos se on tarpeen. Sivustolla käytetään yrityksenne värimaailmaa, jos se on määritelty, tai luomme ilmeen ja värimaailman yhdessä kanssanne. 

Ylläpidon osalta perushintaan sisältyy aloituspaketti eli 1 Gb palvelintilaa kotisivuille ja sähköposteille etukäteen maksettuna vuoden ajaksi. Voitte helposti valita myös laajemman ylläpitopaketin Tuotevaihtoehdot/laajuus -valikosta.

Ylläpitopakettimme vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan Suomen Hostingpalvelun vastaavia tuotteita, mutta meillä ylläpidon hintaan sisältyy lisäksi Joomla!-järjestelmän versiopäivitykset, asennettujen laajennusosien päivitykset sekä sivuston varmuuskopiointi päivitysten yhteydessä. Huolehdimme siitä, että sivustonne pysyy turvassa ja ajan tasalla.

Sivuston (domainin) sekä kahden sähköpostitilin siirto nykyiseltä palveluntarjoajalta sisältyy hintaan. Sähköpostitilien osalta selvitetään niiden siirrettävyys ja ne siirretään tai järjestetään uudelleenohjaus. 

Monikielisten sivujen osalta voitte valita aidosti monikieliset sivut jo tämän tuotekortin lisävalinnoista. Aito monikielisyys tarkoittaa, että jokaisesta sivusta on tehty vastaava sivu käännöskielelle. Nykyään on tarjolla myös edullisempia vaihtoehtoja sivujen kääntämiseen aina Google-kääntäjään asti, joten kysykää lisää jos tarvitsette monikielisiä sivuja.

Toimitusaika: lyhyimmillään sivusto pystytään tekemään jopa parissa päivässä, mutta suosittelemme varaamaan koko prosessiin suunnitteluineen noin kuukauden. Näin ehdimme kaikessa rauhassa käydä läpi eri vaihtoehtoja tavoitteidenne mukaisen sivuston rakentamiseksi.

Lue lisää WWW-Yritys-paketista blogiartikkelistamme. Ota yhteyttä meihin info@mymarketingmill.com tilauksen yhteydessä, niin sovitaan tarkemmin uuden sivustonne sisältö ja uudistusprosessin vaiheet.

26.04 EUR

Tökkiikö sähköposti liian ahtaan levytilan takia? Tällä tuotekortilla voit tilata meiltä 1 GB/vuosi lisätilaa kotisivuillesi. Se on helppo ja nopea ratkaisu avuksesi, jos muuten olet tyytyväinen palvelupakettiisi, etkä esimerkiksi tarvitse lisää sähköpostilaatioita tai muita lisäominaisuuksia.

Lisätilan saat helposti: lisää tämä tuote ostoskoriin ja maksa tilauksen yhteydessä saamasi lasku. Kun suoritus näkyy meillä, saat lisätilan käyttöösi noin yhden arkipäivän sisällä. Voit nopeuttaa toimitusta maksamalla laskun heti ja lähettämällä pdf-liitteenä tulosteen maksutapahtumasta osoitteeseen info@mymarketingmill.com.

Tämä palvelu on saatavilla kauttamme niille asiakkaillemme, joiden sivuston ylläpidon me hoidamme Suomen Hostingpalvelu Oy:n palvelimella. 

40.00 EUR

Sivustonne verkkotunnuksen eli domainin ja sähköpostien siirto nykyiseltä palveluntarjoajalta meidän ylläpidettäväksi on tyypillistä teknistä työtä. Kotisivupakettiemme tilauksen yhdeydessä saatte nämä palvelut edullisimmin, mutta tarvittaessa niitä voidaan tilata erillistyönä tällä tuotekortilla. 

Voitte valita suoraan tuotekortilta yleisimmät työ valmiiksi hinnoiteltuina.  Valinnan hinta päivittyy  perushinnan päälle. Jos tarvitsette räätälöidympää palvelua tai esim. useampia verkkotunnuksia, ottakaa yhteyttä info@mymarketingmill.com niin teemme tarjouksen.

Olkaa mielellään yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä, niin katsomme yhdessä tarkemmin tilanteenne ja varmistamme palvelumme sopivuuden. Tämän tuotekortin hinnat ovat voimassa, kun kotisivustonne on jo tai on tulossa meidän ylläpidettäväksi ja toimenpiteet liittyvät tähän. 

Joomla!-sivuston siirto edellyttää, että siirrettävä sivusto on kooltaan enintään 150 mb, sivuston järjestelmäpäivitykset ovat ajan tasalla ja se on siirrettävissä normaalisti Akeeba Backup -siirtomenettelyllä. Sähköpostitilien siirto edellyttää, että siirto on teknisesti mahdollinen ja onnistuu ilman erikoisjärjetelyjä (näin useinmiten on).

Palvelintilan tarjoajana käytämme Suomen Hostingpalvelu Oy:ta. Tilattu palvelu maksetaan sopimuksen mukaan. Saatte tilauksen yhteydessä pdf-laskun, josta löydätte maksamisessa tarvittavat tiedot.

129.00 EUR

Ylläpito-Startilla saatte vuodeksi eteenpäin palvelintilan kotisivuillenne ja sähköposteille sekä pidettyä sivuston tärkeät tekniset päivitykset ajan tasalla. Huom! Kotisivupaketteihimme sisältyy ensimmäisen vuoden ylläpito, joten tarvitsette tätä palvelua yleensä vasta toisen vuoden alusta tai jos olette siirtämässä Joomla!-järjestelmällä tehdyn sivustonne meidän ylläpidettäväksi. 

Kotisivustojen julkaisujärjestelmiä ja laajennusosia kehitetään jatkuvasti. Uusia päivityksiä tulee useita kertoja vuodessa, osa tärkeitä tietoturvapäivityksiä. Tilaamalla Ylläpito-Startin voitte luottaa, että sivustonne tekniikka ja varmuuskopiot ovat ajan tasalla. Voitte seurata tilannetta sivultamme Päivitysloki.  

Ylläpito-Startin aloituspakettiin sisältyy:

 • Kotisivujen ja sähköpostien palvelintila 1 Gb etukäteen maksettuna 12 kk ylläpitokaudelle
 • Kaksi sähköpostitiliä 12 kk ylläpitokaudelle
 • Joomla!-järjestelmän versiopäivitykset sekä asennettujen laajennusosien päivitykset:
  • Akeeba Backup varmuuskopiointityökalu
  • Sivupohjan ja/tai kehyksen (framework) päivitykset
  • 1-3 muuta sovittua laajuennusosaa
  • Jos sivustolle halutaan enemmän laajennuksia, niistä sovitaan erikseen
 • Sivuston varmuuskopioinnit järjestelmäpäivitysten yhteydessä ja muulloin tarvittaessa
 • 1 v. toimivuustakuu tekemillemme uusille sivustoille. Takuu ei kata tietoturvamurtoja tai muiden kuin meidän tekemistä päivityksistä aiheutuneita vikoja.
 • Palvelintilan tarjoaa Suomen Hostingpalvelu Oy Suomessa sijaitsevilla pilvipalvelimilla

Jos tarvitsette enemmän palvelintilaa, sähköpostitilejä tai teillä on useampia erillisiä sivustoja (eri verkko-osoitteet), voitte valita tuotevaihtoehdoista ja lisävalinnoista teille parhaiten sopivan ratkaisun.

Jatkotilaukset jatkuvat edellisen kauden lopusta, vaikka ne uusittaisiin aiemmin. Jos päivitätte pakettinne suurempaan, tilaus hinnoitellaan jatkotilauksena. Hyvitämme myös pakettien erotuksen, jos muutos tehdään kesken kauden.

Huomaattehan:

 1. Sisällön päivitykset eivät kuulu Ylläpito-Startin hintaan vaan ne tilataan erikseen.  
 2. Domainin vuosimaksu ei sisälly perusylläpitoon, mutta se voidaan uusia lisävalinnasta. 
 3. Mahdollinen sivuston ja sähköpostien siirto laskutetaan erikseen (ks. Tekninen tuki) 
 4. Jos irtisanotte palvelun kesken kauden, jäljellä olevaa kautta ei hyvitetä.

Ottakaa yhteyttä info@mymarketingmill.com, jos tarvitsette muunlaista ratkaisua niin räätälöimme sopivan paketin teille. 

Palvelun tulee olla maksettu ennen kuin varaamme palvelintilan. Vanhoille asiakkaillemme lähetämme laskun jatkotilauksesta hyvissä ajoin ennen edellisen kauden päättymistä.

169.00 EUR

Ylläpito-Perus-paketilla saatte reilusti palvelintilaa kotisivuillenne ja sähköposteille sekä pidettyä sivustonne tärkeät tietoturvapäivitykset ajan tasalla.  Kotisivupaketteihimme sisältyy ensimmäisen vuoden ylläpito, joten tilattuanne sellaisen ette tarvitse tätä palvelua kuin vasta toisen vuoden alusta. Tarvitsette yllpitoa myös, kun olette siirtämässä sivustonne meidän ylläpidettäväksi. Huomaattehan, että paketti koskee Joomla!-julkaisujärjestelmällä toimivia sivustoja.

Ylläpito-Perus-pakettiin sisältyy:

 • 4 Gt palvelintilaa kotisivuille ja sähköposteille vuodeksi eteenpäin (12 kk ylläpitokaudelle)
 • Jopa 5 eri domainia ja 5 MySql-tietokantaa
 • Jopa kymmenen domainien mukaista sähköpostitiliä 12 kk ylläpitokaudelle
 • Joomla!-järjestelmän versiopäivitykset sekä tilaamienne laajennusosien* päivitykset
 • Sivuston varmuuskopioinnit päivitysten yhteydessä ja muulloin tarvittaessa
 • 1 v. toimivuustakuu tekemällemme uudelle sivustolle. Takuu ei kata tietoturvamurtoja tai muiden kuin meidän tekemistä päivityksistä aiheutuneita vikoja.
 • Palvelintilan tarjoaa Suomen Hostingpalvelu Oy Suomessa sijaitsevilla pilvipalvelimilla

*Edellyttää voimassaolevaa vuositilausta ko. laajennusosalle

Kotisivustojen julkaisujärjestelmiä ja laajennusosia kehitetään jatkuvasti. Uusia päivityksiä tulee useita kertoja vuodessa, osa tärkeitä tietoturvapäivityksiä. Tilaamalla Ylläpito-Perus-paketin voitte luottaa, että sivustonne tekniikka ja varmuuskopiot ovat ajan tasalla. Voitte seurata tilannetta sivultamme Päivitysloki.  

Jos tarvitsette enemmän palvelintilaa, sähköpostitilejä tai teillä on useampia erillisiä sivustoja (eri verkko-osoitteet), voitte valita tuotevaihtoehdoista ja lisävalinnoista teille parhaiten sopivan ratkaisun. Voitte tutustua eri pakettien teknisiin ominaisuuksiin Suomen Hostingpalvelu Oy:n sivuilla.

Jatkotilaukset ovat edullisempia kuin ensimmäinen kausi ja ne jatkuvat edellisen kauden lopusta, vaikka ne uusittaisiin aiemmin. Jos päivitätte pakettinne suurempaan, tilaus hinnoitellaan jatkotilauksena. Hyvitämme myös pakettien erotuksen, jos muutos tehdään kesken kauden.

Huomaattehan:

 1. Sisällön päivitykset eivät kuulu Ylläpito-Perus-paketin hintaan vaan ne tilataan erikseen.  
 2. Domainin vuosimaksu ei sisälly perusylläpitoon, mutta se voidaan uusia lisävalinnasta. 
 3. Mahdollinen sivuston ja sähköpostien siirto laskutetaan erikseen (ks. Tekninen tuki) 
 4. Jos irtisanotte palvelun kesken kauden, jäljellä olevaa kautta ei hyvitetä.

Ottakaa yhteyttä info@mymarketingmill.com, jos tarvitsette muunlaista ratkaisua niin räätälöimme sopivan paketin teille. 

Palvelun tulee olla maksettu ennen kuin varaamme palvelintilan. Vanhoille asiakkaillemme lähetämme laskun jatkotilauksesta hyvissä ajoin ennen edellisen kauden päättymistä.

Omat tilaukseni

Sinulla ei ole vielä tilauksia

Kysy lisätietoa:

Tästä voit kysyä helposti lisätietoa. Emme tallenna yhteystietoa mihinkään rekisteriin.

© 2018 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.
Lisätietoa Ok, hyväksyn