Mill Shop - valitse täältä sopivat palvelut

Sisältöä nettiin ja someen - tuotteet tästä kategoriasta

Hyvä sisältö kiinnostaa kotisivuilla ja somessa

Mitä ja miten kerrot erinomaisista palveluistasi asiakkaille - se on sisältöä! Täältä löydät tuotteet ja palvelut, kun tarvitset ammattitaitoisesti luotua tuoretta ja ajankohtaista kuva- ja tekstisisältöä verkkosivuillesi ja Facebookiin.

59.00 EUR

Sisäänkirjautumislomakkeen avulla voit kirjautua sisään, kun haluat esimerkiksi päivttää omia kotisivujasi suoraan näkyvältä sivustolta eli ns. julkisivupuolelta. Lomakkeeseen syötetään käyttäjätunnus ja salasana, jotka on määritelty etukäteen järjestelmään. Tästä voit tilata helposti perusmallisen kirjautumislomakkeen tekemillemme kotisivuille. Jos sivustosi on jonkun muun tekemä ja se on tehty Joomla!-julkaisujärjestelmällä, lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella niin katsotaan yhdessä tilanne.

Kirjautumislomakkeen avulla hyödyntää tehokkaammin kotisivujasi. Päivitysmahdollisuuden lisäksi voit esimerkiksi tallentaa sivuille pdf-oppaita tai asiakirjapohjia henkilöstösi käyttöön niin, että niihin on pääsy vain kirjautuneilla käyttäjillä. Sivuille voidaan asentaa myös vaikkapa laskutusohjelma, jolloin kirjoitat laskut omassa kotisivutilassasi lähetätä ne sähköpostitse asiakkaille automaattisesti palvelimen postitusohjelman avulla. Asiakkaille voidaan tällöin avata näkymä omiin laskuihin, ja järjestelmä voi luoda jopa automaattisesti käyttäjätilin ja tarvittaessa lähettää salasanan unohtuneen tilalle.

Olemme aina yhteydessä asiakkaaseen ennen työn aloitusta ja varmistamme palvelun soveltuvuuden ja vahvistamme tilauksen. Myös tarkemmat toimitus- ja maksuehdot sovitaan tällöin. Tilauksen yhteydessä saat automaattisesti sähköpostiisi laskun, jossa oletusmaksuaika on 14 pv. Maksuaika koskee vain niitä tilauksia, joissa edellytetään ennakkomaksua.

189.72 EUR

Sisältö-Startin avulla tuotettavat sisältöpäivitykset sopivat hyvin niin säännöllisesti tehtäviin sislätöpäivityksiin www-sivuille ja someen, kuin esimerkiksi kampanjoiden lanseeraamiseen tai muihin tilanteisiin joissa tarvitaan lisäsatsausta näkyvyyteen verkossa. Sisältö julkaistaan etukäteen sovitun aikataulun mukaan ja voimme myös tuottaa sisällön tai osia siitä yhdessä sovitulla tavalla. 

Sisältö-Startti on mainio apu, jos oma aika ei tahdo riittää säännöllisiin päivityksiin. Tuore ja uudistuva sisältö pitää asiakkaiden mielenkiinnon yllä, houkuttelee uusia kävijöitä ja tuo heidät sivuillenne uudelleen. Myös hakukoneet arvostavat hyvää ja tuoretta sisältöä. 

Sisältö-Startti-peruspaketti on kestoltaan 3 kk mittainen ja siihen sisältyy keskimäärin yksi tunti sisällön päivitystyötä kuukaudessa. Voit myös tilata palvelun pidempikestoisena, jolloin se on edullisempi. Palveluun voidaan tilata myös lisätyötunteja, jos peruspaketin 1h/kk ei riitä.

  • Työ voidaan jakaa halutulla tavalla eri kanavien kuten verkkosivujen päivityksen ja somen kesken.
  • Työ voidaan jaksottaa useammalle päivälle kuukauden aikana. Minimi työskentelyjakso on 20 minuuttia, mikä mahdollistaa useampia päivityskertoja kuukaudessa.

Huomaa kuitenkin, että:

  • Uusien lisäosien ja sovellusten asentaminen sivustolle ei kuulu Sisältö-Starttiin. 
  • Varsinaiseen mainosten tai lehti-ilmoitusten suunnitteluun voidaan hyödyntää esim. edullista Printtimainos-tuotettamme tai teemme erillisen tarjouksen.
  • Kotisivujen päivityksen osalta palvelu on tarkoitettu meidän tekemien tai muiden Joomla!-julkaisujärjestelmällä rakennettujen sivustojen päivitykseen, joita me ylläpidämme. Kysy lisää info@mymarketingmill.com.

Palvelu laskutetaan yhdessä erässä, noin kuukauden kuluessa aloituksesta. Pidemmistä jaksoista voimme sopia erikseen.

93.00 EUR

Laadukas, kiinnostava ja tarkoitukseen sopiva kuvitus on myyvän mainoksen kulmakivi. Sopivia kuvia ei kuitenkaan ole aina valmiina saatavilla ja silloin avuksi tulee Kuvauskäynti-palvelumme. Kuvauskäynnillä tuotamme yrityksen kotisivuille, facebookiin, printtiin tai lehti-ilmoitukseen soveltuvaa ja asiakkaita kiinnostavaa kuvamateriaalia.

Kuvauskäynnillä kuvataan yrityksen toimitiloja, tuotantolaitteita ja/tai yrittäjää ja henkilökuntaa tai esimerkiksi yrityksen järjestämää tapahtumaa. Kuvat otetaan yrityksen tiloissa tai muussa sopivassa paikassa ja niistä muokataan käyttötarkoitukseen sopivan kokoiset ja muotoiset tiedostot, jotka voidaan edelleen liittää yrityksen kotisivuille esimerkiksi edullista Päivitys-Xs-palveluamme käyttäen.

Kuvauskäynti-palvelun hintaan sisältyy:

  • Kuvaustyötä noin puoli tuntia sovitussa paikassa
  • Matkat kuvauspaikalle 12 km säteellä Hangon keskustasta
  • Yhden valitun kuvan muokkaus kuvankäsittelyohjelmalla käyttötarkoitukseen sopivaksi. Jos muokkaustyötä kuvaa kohti tarvitaan vain vähän, voidaan samaan hintaan tehdä useampia kuvia.

Jos kuvia tarvitaan useita ja moniin eri käyttötarkoituksiin ja niihin lisätään esimerkiksi tekstiä, lisätöissä voidaan käyttää Printtimainos tai Kuvasuunnittelu-palveluamme tai voimme erikseen sopia kokonaishinnan palvelulle. Ulkona kuvattaessa on otettava huomioon sää ja muut olosuhteet, jotka voivat vaikuttaa kuvausajankohdan valintaan.

Kuvauskäynti-palvelumme riittää yleensä hyvin, kun tarvitaan esimerkiksi kuva lehtimainokseen, palveluhakemistoon, postitse jaettavaan mainokseen tai kuvamateriaalia ajankohtaispäivitykseen kotisivuille. Jos olet epävarma ajanmenekistä, ole meihin yhteydessä ennen palvelun tilaamista vaikka sähköpostitse.

Palvelun maksuehto on 14 pv toimituksesta. Maksu tulostettavalla pankkisiirtolaskulla, jonka saat joko heti tehdessäsi tilauksen Mill Shopissa tai meiltä erikseen lähetettynä. Valitse oikealta ylhäältä matkan pituus kuvauspaikalle, niin näet tuotteen hinnan. Jos matka yhteen suuntaan on yli 50 km, ota yhteyttä. Voit aina olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse ja kysyä lisää: info@mymarketingmill.com.

29.76 EUR

Tästä voit tilata kotisivuillesi tai Facebookiin sisällön päivitystä juuri tarvitsemasi määrän todella edullisesti, etkä maksa turhasta. Palvelu on edullisin ja paras ratkaisu, kun haluat pitää vierailijoiden mielenkiinnon yllä tekemällä tuoreita päivityksiä muutaman kerran vuodessa. Päivitys-Xs-palvelussa teemme yksittäisiä sisällön päivityksiä, kuten kuvien ja tekstien lisäämistä/vaihtamista sivuille. Kuvat ja tekstit tulevat valmiina asiakkaalta ja niihin voidaan tehdä tämän palvelun puitteissa pientä teknistä editointia kuten koon muuttamista sivuille sopivaksi.

Perustilaus sisältää puoli tuntia työtä ja siinä ehtii yleensä vaihtaa kaksi kuvaa ja hieman tekstiä, jos niihin ei tarvita editointia. Jos päivitystarvetta on enemmän, voit tilata palvelua yhdellä tilauksella puolen tunnin erissä aina 8 tuntiin asti (16*0,5h). Kun tilaat palvelua vähintään tunnin, se voidaan haluttaessa jakaa useammalla päivälle etukäteen sovitulla tavalla. Voimme esimerkiksi sopia, että vaihdamme kuvia sivuillesi 4 kertaa vuodessa, jolloin tilaat tuotetta 4 kpl (=4*0,5 h työaikaa). 

Sivuston layout-muutokset tai uusien sovellusten asennus eivät sisälly tähän palveluun. Huomaa myös, että palvelu on käytettävissä meidän tekemillemme www-sivustoille. Mikäli yrityksellänne on Joomla! -sisällönhallintajärjestelmällä tehdyt sivut (jonkun muun kuin meidän tekemät) ja haluatte meidän tuottavan niille sisältöä, voimme antaa maksutta alustavan hinta-arvion. 

Ole mielellään yhteydessä meihin ennen kuin tilaat palvelun. Maksutapana on pankkisiirtolomake, jonka saat tilauksesi yhteydessä Oletuksena maksuehto on 14 pv tilauksesta, mutta voimme sopia sen joustavasti. Voit toimittaa kuvat ja tekstiä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info@mymarketingmill.com. Voit aina tehdä tilauksen myös sähköpostitse ja kysyä lisätietoja. Räätälöimme tarvittaessa teille sopivan palvelupaketin. 

Omat tilaukseni

Sinulla ei ole vielä tilauksia

Kysy lisätietoa:

Tästä voit kysyä helposti lisätietoa. Emme tallenna yhteystietoa mihinkään rekisteriin.

© 2018 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.
Lisätietoa Ok, hyväksyn