Tutustu käyttöösi sopiviin palveluihimme

Tarjoamme joustavat ja räätälöitävät palvelumme suuriin ja pieniin tarpeisiinne.

logo

Logo ja värit

Suunnittelemme yrityksellenne edullisesti verkkosivuilla käytettävän, yrityskuvaanne tukevan logon. Teemme ensin luonnoksia ja niiden pohjalta työstetään lopullinen versio. Logosta voidaan tehdä versioita eri käyttötarkoituksiin, kuten faviconiksi, www-sivulle tai someen. Suunnittelu sovitetaan yrityksenne värimaailmaan tai yrityksenne värimaailmaa voidaan myös uudistaa.

graafinen suunnittelu

Kuvituksen suunnittelu

Kiinnostavat kuvat vangitsevat katseen ja saavat lukemaan lisää. Oikein suunniteltuina ne tukevat tehokkaasti viestisi perille menoa. Perinteisten kameralla otettujen kuvien lisäksi voimme käyttää ja rakentaa pelkistetympiä kuvia graafisista elementeistä. Voimme käyttää asiakkaan kuvia, tulla kuvaamaan paikan päälle tai hyödyntää omaa kuvapankkiamme. Lue lisää tuotekortista.


laadukas sisältö

Vaikuttava sisältö

Tarkoin harkittu kuvitus tarvitsee rinnalleen syvällisesti mietityn, yrityksenne tavoitteista lähtevän tekstisisällön. Yritystoiminnan strateginen suunnittelu on meille tuttua ja siksi pystymme nopeasti hahmottamaan arvomaailmanne ja päämääränne ja rakentamaan siitä viestinnällisen polun käytännön tekemiseen, palveluihin joita tuotatte asiakkaillenne.

domain ja sähköposti

Domain ja sähköpostitilit

Yrityksenne domain eli yksilöllinen verkko-osoite on brändinne kulmakivi. Jos ette ole vielä rekisteröineet yritysnimenne mukaista domainia, tehkää se nyt. Domain-Startilla hoidamme rekisteröinnin puolestanne ja saatte domainin yrityksellenne nopeasti ja edullisesti. Hintaan sisältyy lisäksi palvelintila vuodeksi jai kaksi domainin mukaista sähköpostiosoitetta yrityksellenne. Lue lisää.

www-starttipaketin avulla saat helposti ja edullisesti näyttävät verkkosivut

WWW-Startti

Starttipakettimme avulla otat kerralla ison digiharppauksen edulliseen hintaan! Näyttävät sivut ovat dynaamiset ja hakukoneystävälliset ja responsiivisina mukautuvat eri laitteiden näyttöihin. Paketin hintaan sisältyy lisäksi palvelintila vuodeksi sekä kaksi sähköpostitiliä etukäteen maksettuina. Ei siis erillisiä kk-maksuja!. Lue lisää WWW-Startin tuotekortista tai blogistamme.
pk-yritys

Pk-yrityksen www-sivut

Laajemmat pk-yritysten sivustot toteutamme räätälöityinä projekteina. Tällöin voi olla tarvetta esim. monikielisille sivustoille, uutiskirje-ominaisuudelle, keskustelufoorumille, räätälöityille lomakkeille jne. Yrityksen domain voidaan  rekisteröidä useilla päätteillä (.fi .com .org...) ja uudelleenohjata kävijät pääsivulle. 

Mikä tekee meidän palveluistamme erilaisen?

Omat kotisivut keskiöön

Teemme määrätietoista työtä etsiessämme markkinointia tehostavia ja yrittäjän arkea helpottavia sovelluksia, joita voidaan käyttää yrityksen omilta kotisivuilta käsin. Haluamme tarjota vaihtohdon yrittäjille, jotka haluavat pitää asiakastiedot omassa hallussaan ja kontrollissaan. Nykyaikaiset kotisivut tarjoavat tähän hyvän mahdollisuuden.

Harkittua sisältöä

Kiinnostava ja hyvälaatuinen sisältö on sisältömarkkinoinnin ydin. Sisältömarkkinointi on pitkäjänteistä toimintaa joka tuottaa tulosta, kunhan sisältöä jaksaa tuottaa säännöllisesti. Aina oma aika ei kuitenkaan riitä ja silloin on hyvä olla apuna osaavia käsipareja. Me voimme toimia apunanne tuottamalla tavoitteellsita ja harkittua sisältöä kotisivuille ja someen. 

Yhdessä menestymistä

Palvelumme on alun perinkin suunniteltu niin, että voit tehdä itse mahdollisimman paljon, esimerkiksi päivittää omia kotisivujasi. Voimme joustavasti vaihdella painotusta, kuinka paljon me teemme. Tärkeää on johdonmukainen suunnitelma ja toimiva työnjako. Me olemme olemassa siksi, että sinä menestyisit paremmin liiketoiminnassasi.

Tuotetaan yhdessä arvoa asiakkaillenne!

© 2018 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.
Lisätietoa Ok, hyväksyn