Teemme tuloksellista työtä yrityksesi eduksi

Ota suunta parempaan tulokseen:

Asiakkaat ovat täällä

YRITYSKUVA - yrityksesi on sellainen, miltä se näyttää

Yrityksellä on yrityskuva, olipa se suunniteltu tai ei. Yrityskuva on nimittäin asiakkaan mielessä. Kun mielikuva yrityksestäsi on parempi kuin kilpailijastasi, asiakkaat tulevat sinun luoksesi.

Ensikosketus yritykseesi syntyy usein verkossa ja on vain silmänräpäys aikaa luoda hyvä ensivaikutelma ja herättää asiakkaan kiinnostus. Me autamme rakentamaan kiinnostavan ja erottuvan, tavoitteitasi tukevan yrityskuvan. Viestinnän eri osa-alueilla ja kanavilla on siinä oma selkeä roolinsa. Näin asiakkaiden mielikuvat yrityksestäsi eivät synny sattumanvaraisesti, vaan yrityskuva on tavoitteelinen ja suunniteltu. Tehdään siitä sinun ja henkilöstösi näköinen!

www-sivut

VERKKOSIVUT - yrityksesi toimipiste avoinna 24/7

Verkkosivut ovat näyteikkunasi ja toimipisteesi 24/7 ja sivuilla käy paljon asiakkaita tutustumassa palveluihisi. Tee siis toimipisteestäsi siisti, selkeä ja kiinnostava. Kun asiakas löytää tarvitsemansa tiedot, hän voi ostaa.

Www-sivut kannattaa tehdä tämän päivän tekniikalla, koska sivujen ilme ja toiminnallisuus vanhenee ajan myötä, kuten vaikkapa autojen vuosimallit. Meiltä saat persoonalliset ja tyylikkäät, dynaamiset ja helposti laajennettavat www-sivut. Lisäksi saat domainin rekisteröityä haluamillasi päätteillä, sähköpostitilit ja ylläpidon kotimaisella, tunnetulla ja luotettavalla pilvipalvelimella. Verkkosivujen uudistamisesta on hyvä aloittaa yrityskuvan kehittäminen.

asiakkaat

SOME-KANAVA - ja olet siellä missä tapahtuu

SOMEssa olet mukana asiakkaidesi elämässä. Tavoitat reaaliajassa kohderyhmäsi ja voit kohdistaa markkinointisi oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. SOME tuo myös kävijävirtaa www-sivuille.

Facebook on käytetyin sosiaalisen median kanava ja se sopii hyvin yrityksen verkkosivujen rinnalle reaaliaikaiseksi uutiskanavaksi. Facebookissa voit kertoa tapahtumista, tempauksista, kilpailuista ja toimialasi kiinnostavista uutisista. Aktiivisuus Facebookissa pitää sinut asiakkaidesi mielissä. Jos ajan löytyminen päivityksiin on haaste, me voimme tuottaa puolestasi yrityskuvaasi vahvistavia päivityksiä, kuten kuvia, videoita, tekstiä ja toimialasi uutisjakoja. Päivityksiä voidaan tehdä esimerkiksi kerran viikossa tai sovitun aikataulun mukaan.

yrityksen kehittäminen

KOKONAISUUS ratkaisee

Yritys on kokonaisuus ja mielikuva yrityksestäsi syntyy kaikesta, mitä asiakas näkee, kuulee ja kokee. Hyvä mielikuva houkuttelee uusia asiakkaita ja mahdollistaa paremman kannattavuuden.

Tärkeä tekijä yrityskuvassa ovat ihmiset, Sinä ja henkilöstösi, ja kohtaamisenne asiakkaiden kanssa. Yrityskuvasta kannattaa tehdä teidän näköisenne. Me autamme löytämään yrityksestäsi ne vahvuudet, joiden varaan yrityskuvan ja viestinnän kokonaisuutta kannattaa rakentaa. Kokonaisuutta voidaan miettiä hyvin esimerkiksi verkkosivuprojektin yhteydessä. Kun kokonaisuus on hallussa, yksittäisten toimenpiteiden suunnittelu on helppoa.

Näin hyödytte tavastamme toimia

Tavoitteena yrityksenne menestyminen

Toimintamme tarkoitus on yrityksenne menestys, siksi me olemme olemassa. Haluamme luoda pitkäkestoisia, molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuuksia emmekä tavoittele pikavoittoja tai kertakauppaa. Haluamme olla paras vaihtoehto kumppaniksenne markkinoinnissa ja kehittämisessä. 

Sopivat palvelut sopivaan hintaan

Tiedämme, että pienillä yrityksillä rahat markkinointiin ovat tiukassa. Me emme luennoi, miksi markkinointiin kannattaa satsata, vaan kehitämme palvelumme pieneen budjettiin sopiviksi niin, että voit halutessassi tehdä paljon myös itse. Yhdessä tekemällä onnistumme parhaiten.

Luotettavat yhteistyökumppanit

Käytämme luotettavia ja tunnettuja yhteistyökumppaneita, joiden tuottamat sovellukset ovat käytössä laajasti. Haluamme, että yrityksen data ja henkilötiedot ovat mahdollisimman pitkälle sen omassa hallussa. Käyttämämme palvelimet sijaitsevat Suomessa.

Saatte palvelun jota tarvitsette

Asiakas on meille tärkeä

Joustavaa palvelua tarpeittesi mukaan

Aloitamme projektin käymällä läpi tilanteenne ja mitä tarvitsette. Jos teillä on tavoitteena kasvattaa tai kehittää yritystänne, markkinoinnin toimenpiteitä ja aikatauluja mietitään sen pohjalta. Alkukeskustelun pohjalta teemme halutessanne maksutta ehdotuksen toimenpiteistä, joilla edetä.

Meiltä voit tilata yksittäisen työn, vaikkapa logon suunnittelun, eikä tarvitse sitoutua muuhun. Verkkosivuprojekteissa suosittelemme jo pidempikestoista yhteistyötä, jotta tietoturvan kannalta tärkeät ohjelmistopäivitykset tulevat tehdyiksi. Sisällön tuottaminen sosiaaliseen mediaan tehdään sovitun aikataulun mukaan.

Toimipaikkamme sijaitsee Hangossa, luonnonkauniissa ympäristössä. Tuotamme sähköisiä palveluja ja hyödynnämme tämän päivän viestintävälineitä, jolloin toimipaikan fyysinen sijainti on harvoin kynnyskysmys. Palvelemme toki myös henkilökohtaisesti, tällä hetkellä läntisen Uudenmaan alueella.

Tuottavuutta ja tuloksia eduksenne

kumppaniksi

Tehokas ajankäyttömme on säästöä sinulle!

Tuotamme näyttäviä ja yksilöllisiä www-sivuja niin tehokkaasti, että hintatasomme on vertailukelpoinen myös globaalissa kilpailussa. Pienen yrityksen hyvä perussivusto pitää mielestämme saada alle viiden sadan euron.

Meidän vahvuutemme on yksilöllisen ja kiinnostavan teksti- ja kuvasisällön tuottaminen ja siihen me haluamme käyttää aikamme. Sivuston moottorina käytämme dynaamista sisällönhallintajärjestelmää (CMS) ja sivut elementteineen mukautuvat automaattisesti eri päätelaitteisin eli ovat responsiivisia.

Meidän kilpailuetumme tulee tehokkuudesta ja tuottauudesta yhdistettynä korkealaatuiseen sisältöön.  Keskitymme olennaiseen eli vaikuttavan sisällön luomiseen. Koodauksen ja tekniikan hankimme valmiina. Asiakkaillemme toimintatapamme näkyy erinomaisena hinta-laatusuhteena ja joustavana palveluna.

Tuotetaan yhdessä arvoa asiakkaillenne!

© 2018 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.
Lisätietoa Ok, hyväksyn