MILL SHOP - Tutustu myös tuotteidemme taustoihin

sunnuntai, 05 helmikuu 2017 09:01

WWW-Startilla edullisimmin alkuun!

Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

WWW-Startti on edullinen ratkaisu saada laadukkaat ja näyttävät kotisivut yritykselle. Paketti on suunniteltu avuksi erityisesti uuden yrityksen perustajalle, mutta se sopii hyvin myös pienyrityksen olemassa olevan sivuston uudistamiseen. Miksi tarjoamme näin edullista pakettia? Koska haluamme sinut asiakkaaksemme.

WWW-Startin idea on, että saat yhdellä kertaa ja edullisesti kaiken tarvittavan: kotisivut, domainin ja palvelintilan sekä sähköpostit ja samalla alustan, jossa riittää laajennusvaraa tuleviinkin tarpeisiisi. Teemme kotisivut uusimmalla tekniikalla käyttäen alustana dynaamista Joomla!-sisällönhallintajärjestelmää, mikä takaa toimintavarman toteutuksen ja sivuston monipuoliset laajennusmahdollisuudet myöhemminkin. Sivusto skaalautuu automaattisesti niin älypuhelimen, tabletin kuin läppärin tai pöytäkoneen näytölle istuvaksi. Skaalautuvuuden eri laitteille eli responsiivisuuden tulee nykyisin ollakin jo itsestäänselvyys kotisivuilla. Yli puolet Google-hauista tehdään jo mobiililaitteilla. Responsiivisena kotisivunne on aina asiakkaiden helposti käytettävissä, missä tämä onkin.

Teemme sivustomme SSL-suojattuina eli ne muodostavat salatun yhteyden ja ovat käyttäjille turvallisia. Tämän voit nähdä esimerkiksi Chrome-selaimen osoitepalkissa vihreänä tekstinä "Turvallinen" sekä verkkosivujenne osoitteen https:// -alkuna. Sekä mobiiliystävällisyys että SSL-suojaus vaikuttavat myös siihen, että sivut nousevat paremmin hakukoneiden listauksissa kuin suojaamattomat ja ei-skaalautuvat sivut.

Eikä tässäkään vielä kaikki: WWW-Startti -paketin edulliseen hintaan sisältyy etukäteen maksettuna vuoden ylläpito Suomen Hostingpalvelu Oy:n palvelimella ja kaksi yrityksenne domainin mukaista sähköpostitiliä. WWW-Startissa paketin kertamaksun lisäksi ensimmäisen vuoden aikana ei siis tule muita erillisiä kk-kuluja ja jatkossakin vuosikustannus on hyvin edullinen. Ja toki paketti on edullisesti laajennettavissa tarpeen mukaan, jos tarvitaan esimerkiksi lisää sähköpostisoitteita tai levytilaa. Tilaa WWW-Startti MILL SHOPista tai ota meihin yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uusi sivusto starttipaketilla

WWW-Startti on suunniteltu ajatellen uutta yrittäjää, joka tarvitsee kotisivut toimintansa markkinoimiseen. Tällöin tarvitaan juuri oikein mitoitettu sivusto ja palvelut mahdollisimman edulliseen hintaan, mistään ylimääräisestä ei alussa kannata maksaa. Yhdistimme nämä vaatimukset, etsimme parhaat työkalut sivustojen rakentamiseksi ja kokosimme WWW-Startti -palvelupaketin. Alla näet, mitä kaikkea starttipaketilla tehtävään sivustoon sisältyy, minimaaliseen hintaan:

 • www-sivujen suunnittelu halutun yrityskuvan pohjalta
  • 1-4 sivua, navigointi päävalikosta ja erillisestä mobiilivalikosta.
  • Etusivulle valinnan mukaan joko kiinteä kuva tai 2-3 kuvan vaihtuva slider (diaesitys)
  • Sivuille jopa 10 asiakkaan toimittamaa kuvaa, joita voidaan hieman editoida samaan hintaan
  • Tekstit asiakkaalta, avustamme tarvittaessa muokkauksessa
 • Sivut ovat responsiiviset eli ne mukautuvat automaattisesti eri kokoisiin näyttöihin, niin puhelimessa, tabletissa kuin läppäreissä ja pöytäkoneissaa.
 • Sivusto toteutetaan suomen kielellä. Kysy tarvittaessa monikielisiä sivustoja. 
 • Sivuston logo, mobiililogo ja favicon muokataan asiakkaan toimittamasta valmiista logosta (tiedostomuoto psd, png, tiff, pdf). Jos valmista mallia ei ole, logo suunnitellaan lisätyönä.
 • Perusasetukset hakukonenäkyvyyteen (SEO): sivuston metakuvaus, avainsanat, hakukoneystävälliset url-osoitteet 
 • Tarkemmat tekniset tiedot ja domainin rekisteröinti, ks. alempana

Starttipaketti sivuston uusimisessa 

WWW-Starttia voidaan käyttää myös olemassa olevien www-sivujen uudistamiseksi. Tällöin käytännössä tehdään uudet sivut ja vanhat poistetaan. Jos yritysnimen mukaista verkko-osoitetta eli domainia ei ole vielä rekisteröity, se kannattaa rekisteröidä viimeistään www-startti -pakettitässä vaiheessa. Starttipaketti tarjoaa paitsi valmiin perussivuston, samalla myös hyvän pohjan, jota voidaan laajentaa myöhemmin tarpeen mukaan. Huom!  Jos yrityksellnne on jo domain rekisteröitynä ja useampia sen mukaisia sähköpostitilejä käytössä, suosittelemme laajempaa WWW-Yritys-pakettia. Tällöin myös sivuston ja sähköpostitilien siirrosta tulee sopia erikseen. Lue lisää WWW-Yritys -paketistamme tästä linkistä ja MILL SHOPin tuotekortista.

Laajennusmahdollisuuksia WWW-Starttipakettiin

Tässä on muutamia esimerkkejä, miten starttipakettia voidaan laajentaa joko jo starttipaketin tilauksen yhteydessä tai sen jälkeen. Sivuston perustamisvaiheessa tehtävät lisätilaukset ovat aina edullisimpia, koska työ voidaan tehdä joustavasti sivujen rakentamisen yhteydessä. Kannattaakin tilata kiinnostavat laajenusosat jo WWW-Starttia tilatessa. Alla listatut esimerkit ovat siis erikseen laskutettavia lisätöitä, eivät paketin hintaan sisältyviä.

Galleria sopii hyvin esimerkiksi työkohteiden esittelyyn. Sivulla on pienoiskuvia, joista klikkaamalla suurennokset aukeavat esitysmuodossa sivun "eteen" tarkemmin nähtäväksi. Galleria mukautuu hyvin myös puhelimen ja tabletin näyttöön.

Yhteydenottolomake, jolla asiakas saa lähetettyä yhteydenottopyynnön, kun vierailee sivuillanne vaikka illalla. Lomakkeeseen voidaan määritellä haluttuja kenttiä, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, aihe, vapaamuotoinen teksti jne. Kun asiakas lähettää lomakkeen, ilmoitus tulee yrityksenne sähköpostiin.

Asennamme lomakkeita, joissa asiakkaan antamat tiedot joko tallennetaan tietokantaan tai ne lähetetään yksinomaan sähköpostiviestinä. Tällä asialla on merkitystä, varsinkin kun EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) tulee voimaan 28.5.2018 ja henkilörekistereitä säädellään sen myötä entistä tiukemmin.

Googlen kartta-ikkuna näyttää yrityksenne sijainnin kartalla. Tämä on erityisen tarpeellista erikoiskaupoille, merkkikorjaamoille tai huoltoliikkeille, joihin asiakkaat tulevat paikan päälle käymään. Kartalta katsottuna asiakas löytää yrityksenne helposti, eikä hänen tarvitse siirtyä pois sivuiltanne avatakseen Google maps -sovelluksen. 

Asiointi ja ostaminen omasta yrityksestä kannattaa tehdä mahdollisimman helpoksi ja niin, että asiakkaan ei tarvitse poistua yrityksen kotisivuilta kesken kaiken. Jos asiakas nimittäin käy välillä erikseen googlaamassa  sijantianne, niin palaako hän teille vai päätyykö kenties kilpailijanne sivuille?

Blogi on sisältömarkkinoinnin perusta. Laadukkaat artikkelit lisäävät asiakkaiden luottamusta asiantuntemukseenne, mutta myös parantavat asemaanne hakukoneiden listauksissa. Kotisivustojen alustana käytettävä Joomla!-sisällönhallintajärjestelmä sopii jo sellaisenaan blogiartikkeleiden julkaisuun. Artikkeleita voidaan lisätä ja muokata suoraan näkyviltä www-sivuiltanne, edellyttäen toki käyttöoikeuksia tähän. Tarjolla on myös Joomlan! perusversiota tyylikkäämpiä blogiratkaisuja, esimerkiksi K2, jolla tämä blogi on toteutettu. Blogiratkaisuissa suurin kustannuserä muodostuu käyttäjälle mieluisten asetusten määrittelystä sekä käyttöönoton opastuksesta.

SEO eli asetukset hakukoneoptimointiin. WWW-Startin hintaan sisältyy sivuston perusasetukset hakukoneotimointiin. Suosittelemme lisäksi liittämään kuhunkin valikkonimikkeeseen ja artikkeliin metakuvauksen ja meta-avainsanat hakukoneita varten.  

Sivuston ylläpito ja lisätilaukset WWW-Startissa

Starttipaketin hintaan sisältyy vuoden ylläpito sekä sisällönhallintajärjestelmän versiopäivitykset ja varmuuskopiointi ennen päivitystä. Palvelintilan tarjoaa Suomen Hostingpalvelu Oy. Seuraamme säännöllisesti sivustojemme toimivuutta. 

Myöhemmin tehtävistä ja erikseen tilattavista sisältöpäivityksistä sovimme ja laskutamme erillisen sopimuksen mukaan. Näitä ovat esimerkiksi kuvien ja tekstisisältöjen päivitys ja ajankohtaisten tarjousten julkaisu. Katso edullisia valmiita palvelupakettejamme sisällöntuotantoon MILL SHOPissa!

Starttipakettiin sisältyvä 12 kk ylläpitokauden lähestyessä loppuaan suosittelemme tilaamaan meiltä Ylläpito-Startin tai muun ylläpitopalvelun seuraavaksi vuodeksi. Ylläpito maksetaan aina etukäteen, joko vuoden tai kahden vuoden sopimusjaksolla. Ilman ylläpitoa ja maksettua palvelintilaa sivuston julkaisu päättyy, eikä sitä voi ilman erikoistoimia ja lisäkustannuksia palauttaa. 

Tilaus, laskutus ja maksaminen

WWW-Startti voidaan tilata verkkokaupastamme MILL SHOPista tai sähköpostitse. Tilaus maksetaan yhdessä erässä, kun sivusto on toimitettu ja julkaistu hyväksytysti. Maksuehto on 14 pv laskun päiväyksestä. Verkkokaupastamme tilattaessa asiakas saa tulostettavan laskun, joka maksetaan em. ehtojen mukaan. Jos emme tunne asiakasta ennestään, voimme edellyttää esim 30% ennakkomaksua ennen työn aloitusta. 

Teknisiä tietoja

 • Palvelimeen ja sen ylläpitoon liittyvät tekniset yksityiskohdat: ks Suomen Hostingpalvelu Oy:n  sivuilta kohdasta "aloituspaketti"
  • Palvelintila 1 Gt
  • TARJOUKSENA: domainin rekisteröinti:  .fi, .com, .org, .net, .eu -päätteisen vapaan domainin rekisteröinti sisältyy paketin hintaan, voimassa 30.4.2018 saakka.
 • Sisällönhallinta- eli CMS-järjestelmä: Joomla 3.x (uusin versio). 
 • Asennettavat lisäosat (sisältyvät WWW-Startin hintaan): 

Huomaa, että sivustolle varmuuskopioineen tulee alussa varata n. 300 Mt palvelintilaa, jolloin sähköposteille jää tilaa n. 700 Mt (kokonaiskiintiö 1Gt). Jos arvelet, että tämä ei riitä sähköposteillesi, valitse laajennettu paketti jo tilauksen yhteydessä. Laajennus onnistuu myös myöhemmin helposti. 

Muita laajennusmahdollisuuksia ja lisätöitä (veloitetaan erikseen):

 • Lisäsähköpostilaatikot, lisätila/-kaista, lisätietokannat.
 • Koulutus artikkeleiden lisäämiseen ja päivitysten tekoon.
 • Muut animoidut tehosteet, videot ym.
 • Kysy lisää....

 

Terveisin

-MMM-tiimisi

Luettu 1585 kertaa Viimeksi muutettu lauantai, 02 joulukuu 2017 15:40
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Kun WWW-sivusto tarvitsee siirtää palvelimelta toiselle »

Jätä kommentti

Kirjoita kommenttisi ja täytä myös muut pakolliset tiedot (kentät merkitty tähdellä*). HTML-koodi ei ole sallittu.

© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.