MILL SHOP - Kotisivut

Ostoskori

Erinomainen palvelunne ja loistavat tuotteenne ansaitsevat arvoisensa esillepanon - hienot kotisivut. WWW-Startti on ratkaisu, kun haluatte uudet sivut edullisesti! Saatte kerralla tyylikkäät, toimivat ja turvalliset kotisivut yrityksellenne.

€799.00
€499.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

WWW-Yritys on tarkoitettu pienyrityksen kotisivujen luomiseen tai uudistamiseen. Jos kotisivujenne ilme alkaa näyttää kauhtuneelta, WWW-Yritys-paketilla tuomme sivustonne taas tähän päivään. Vanha päivittämätön sivusto on myös tietoturvariski! 

€1,299.00
€899.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Haluatko rekisteröidä yritysnimesi mukaisen verkko-osoitteen ja ottaa käyttöön sähköpostit, mutta miettiä kotisivuja hieman myöhemmin? Toimi kuitenkin nopeasti! Vasta, kun domain on rekisteröity sinulle, kukaan muu ei nappaa sitä nenäsi edestä.

€129.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Sisäänkirjautumislomake on kaikille tuttu monista nettipalveluista. Voisiko kirjautumislomakkeesta olla hyötyä sinun omilla kotisivuillasi? Kyllä vain, jos esimerkiksi haluat itse päivittää sivujasi. Ja jos haluat vaikkapa varauskalenterin sivuillesi, se on välttämätön.

€124.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu
© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.
Lisätietoa Ok, hyväksyn