MILL SHOP - Ylläpito ja tuki

Ostoskori

Hyvät kotisivut ansaitsevat kodikseen laadukkaan palvelintilan ja säännöllistä huoltoa. Näin sivusto ja meilit toimivat hienosti ja ongelmitta ja kotisivujen tekniikka pysyy ajan tasalla. Webbihotelliien tarjoama säilytystila ei yksin riitä takaamaan kotisivujen tietoturvaa! 

€129.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Laadukas palvelintila ja kotisivujen tekniikan säännöllinen huolto ovat tärkeäitä, kun sivuilla ja sähköposteissa on paljon liikennettä. Laadukas ylläpito varmistaa, että järjestelmät toimivat hienosti ja ongelmitta ja kotisivujen tekniikka pysyy ajan tasalla. Webbihotelliitila ei yksin takaa kotisivujen tietoturvaa! 

€169.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Tökkiikö sähköposti liian ahtaan levytilan takia? Ei hätää: tällä tuotekortilla voit tilata meiltä 5 Gb/vuosi lisätilaa kotisivuillesi. Se on helppo ja nopea ratkaisu saada reilusti lisää tilaa, jos muuten olet tyytyväinen palvelupakettiisi, etkä esimerkiksi tarvitse lisää sähköpostilaatioita tai muita lisäominaisuuksia.

€99.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu

Sivuston verkkotunnuksen eli domainin tai sähköpostien siirto meidän ylläpidettäväksi ovat esimerkkejä teknisestä työstä. Kotisivupakettiemme tilauksen yhdeydessä saatte nämä palvelut edullisimmin, mutta tarvittaessa niitä voidaan tilata erillistyönä tällä tuotekortilla.

€40.00
(Sis. 24% arvonlisäveroa)
Näytä tiedot
Esikatselu
© 2016-2019 My Marketing Mill - All Rights Reserved
My Marketing Mill on Spin off Mill Ky:n aputoiminimi, y-tunnus 2757171-9. Alv rek.
Käytämme sivustollamme evästeitä tuottaaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen sekä tilastointia, markkinoinnin kohdentamista ja palvelujemme kehittämistä varten. Jatkamalla sivujemme käyttöä hyväksyt evästeet ja sivujemme käyttöehdot, ks. lisätietoa.
Lisätietoa Ok, hyväksyn